Nieuwbouw & IT

Vanaf heden mogen we bij Lely International het IT gedeelte van de nieuwbouw projecten managen. Op een viertal locaties wereldwijd verrijst Lely nieuwbouw. Al deze locaties moeten voorzien worden van een en dezelfde IT standaard. In een eerder traject hebben we al een standaard IT Framework uitgeschreven op basis van de eisen en wensen. Dit IT Framework moet nu worden toegepast, bewaakt en waar nodig worden aangevuld.

Wij zullen de IT zaken managen in de diverse projectgroepen rondom de nieuwbouw en de coordinatie tussen de IT afdeling en de overige afdelingen betrokken bij de bouwprojecten.

Over Lely

Als internationaal familiebedrijf in de agrisector zijn we dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Daartoe bieden we oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melken tot reinigen. En advies voor het slim inrichten van het melkveebedrijf met gebruik van managementsystemen. Hierbij worden we geleid en geïnspireerd door onze visie en de wensen en keuzes van onze klanten.

Dit doen we al sinds 1948: het jaar waarin de broers Cornelis en Arij van der Lely de markt op gingen met de harkkeerder: één van onze eerste vindingen die de traditionele manier van werken op de boerderij doorbraken. Er volgden nog veel meer innovaties met steeds maar één doel: het leven van agrariërs wereldwijd eenvoudiger maken en samen werken aan een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector.

Website Lely

Interesse in onze IT dienstverlening?

Bel of e-mail ons, of gebruik het contactformulier.

ICT Diensten | Werkplekbeheer & Interim