Ook als ZZP-er kan je Office 365 goed gebruiken. Vanaf €4,20 p/maand sluit je al een Microsoft 365 Business Basic af. Wij raden Microsoft 365 Business Standard aan €10,50 p/maand. Dit geeft je ook het recht om op 5 verschillende apparaten ook alle Microsoft Office applicaties te gebruiken.

 

Daarmee werk je wel vanuit de Cloud en kan je naar hartelust videobellen met Microsoft Teams.

Interesse in Office 365? Laat het weten, dan kunnen we je direct op weg helpen. info@secudyn.nl of bel 085 068 5573.

#mkb #zzp #ondernemen #ondernemer #maassluis #vlaardingen #schiedam #rotterdam #office365 #bedrijf #bedrijven

Werken vanuit huis? In de huidige tijd is het even wennen en aanpassen om dagelijks vanuit huis te werken. Veel mensen zijn ook op zoek naar geschikte middelen om het werk te kunnen blijven voortzetten. Weliswaar op een iets minder persoonlijke manier, maar wel virtueel.

Toch zijn er nog veel vragen rondom de producten waarmee je je werk efficient zou kunnen inrichten. Secure Dynamic richt zich met name op de Microsoft producten. Iets specifieker, Microsoft Teams.

Omdat we veel vragen kregen rondom dit product, hebben we besloten om een flyer online te zetten met de basisinformatie rondom het werken met Microsoft Teams en Office 365. De flyer bevat veel interessante links om direct te kunnen starten met virtueel werken.

Mocht je interesse hebben in Office 365 of moeten wij je helpen met je Office 365 omgeving op te zetten? Neem dan even contact met ons op.

 

Download hier onze “Online Samenwerken” flyer.

Secure Dynamic mag in de vorm van Marvin Wigmore meedenken en schrijven aan het wereldwijde IT Totaalconcept binnen het Lely concern. Hierbij is het doel om te zorgen dat er een wereldwijde standaard ligt voor ICT in geval van nieuwbouw of verbouw van panden. Tijdens dit proces zijn uitvoerig de wensen van de interne gebruiker geinventariseerd en verwoord aan de hand van het concept.

Inhoudelijk is over onder andere de inrichting van; traditionele MER/SER ruimtes, de werkplek, vergaderruimtes, stiltecoupes & narrowcasting, nagedacht.

Meer weten over Lely? Check dan de website.