Vanaf November 2019 leveren wij officieel ook cloud telefonie diensten aan onze klanten binnen het midden- en kleinbedrijf. Secure Dynamic IT Diensten is aangemerkt door de Authoriteit Consument & Markt als aanbieder van openbare telecomdiensten. Dit stelt ons in staat om state-of-the-art telefoondiensten aan te bieden aan onze klanten.

U heeft slechts een internet verbinding nodig om onze dienst aan te sluiten. U kunt uw andere telefonie contracten opzeggen, daardoor kunt u op andere diensten besparen. Heeft u geschikte bestaande telefoons? Dan gebruiken we die. Mocht u toch nieuwe toestellen nodig hebben? Dan kunnen wij die ook leveren. Samen met u richten we het nieuwe systeem geheel in naar uw wens en de technische mogelijkheden van het platform.

Ben u nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

Enkele maanden geleden hebben we de wereldwijde transitie reis van Mammoet mogen verduidelijken in een Round Table sessie op uitnodiging van Centurylink. Tijdens een drie uur durende sessie met daarbij smakelijke interventies heeft Marvin Wigmore de reis in detail uitgelegd en de vraagstukken die de deelnemers hadden uitvoerig besproken.

Lees hier ook het gehele artikel van Executive People terug.

Kijk hieronder ook de samenvatting terug.

Geachte klant,

Graag informeren we jullie over het volgende,

Omwille van de adequate beveiliging van onze servers hebben wij vandaag TLSv1.0, onderdeel van SSL, uitgezet. SSL wordt gebruikt om uw eventuele HTTPS website te beveiligen, het bekende groene slotje in uw browser bij het opvragen van een website. Versie v1.0 was verouderd en zal in juni 2018 officieel vervangen moeten worden door v1.2.

Onze check heeft laten zien dat geen van onze klanten effect zou hebben van het uitzetten van deze verouderde versie, wat voor ons de impact nihil maakt.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt contact met ons opnemen via e-mail of gebruik ons ticketsysteem.

Met vriendelijke groet,

Het IPbytes.nl team