Nog geen website? Wat nu?

Uw website is een belangrijk deel van de uitstraling van uw bedrijf. Daarom wilt u dat er zorg en aandacht besteed wordt aan online uiterlijk. Tenslotte kan de vindbaarheid en aaibaarheid van uw website u veel extra’s bieden in de vorm van potentiele klanten. Het maakt ons niet uit hoe groot u bent als bedrijf, wij beschouwen een door ons gebouwde website als uw visitekaartje. Daarbij wilt u eigenlijk geen concessies doen. Zou ook niet moeten, uw website moet voelen als een warm bad. Uiteindelijk bent u degene die er gebruik van gaat maken.

Zelf beheren

U kunt uw website als u wilt gewoon zelf beheren. Wij leveren standaard het WordPress content management systeem bij elke door ons gemaakt website. Zo kunt u zelf uw pagina’s toevoegen of bewerken.” Contact opnemen

Realtime

Domeinnamen & Webhosting worden bij ons realtime geregeld via ons whitelabel registratiesysteem, deze diensten bieden we aan onder de naam IPbytes.nl maar vormen een volledige aanvulling op onze andere diensten.
Contact opnemen

Webhosting

Wij bieden diverse gunstig geprijsde webhostingpakketten aan voor MKB & Consumenten. En als u zelf webhosting wilt verkopen aan uw klanten, dan kunt u gebruik maken van onze resellerhosting. Ideaal toch?
Contact opnemen

Ondersteuning

Wij zijn ons volledig bewust van de waarde van ICT binnen uw bedrijf, daarom zullen we u te allen tijden trachten bij te staan bij uw ICT vraagstukken. Daar bieden wij standaard diverse mogelijkheden voor.
Contact opnemen

Luisteren. Denken. Doen.

Onze Werkwijze

Zoveel bedrijven zoveel websites, iedereen denkt anders over een website en het design daarvan. Wij zien vinden het vooral belangrijk om goed te luisteren naar wat u precies wilt. Het kan ook best zo zijn dat we moeilijke vragen stellen. Maar wij willen graag alles doen om een beter product voor u te ontwikkelen.

Tegenwoordig wordt het overgrote deel van de websites bezocht via mobiele devices en die hebben vaak verschillende maten. Wij werken voornamelijk aan responsive websites, die op alle gangbare resoluties functioneren ongeacht het apparaat. Doordat wij vanaf het begin al graag meteen inzetten op ‘responsive design’

Wij werken normaliter met uw huisstijl, u levert daarvoor de bestanden aan. Mocht u nog geen huisstijl hebben dan kunt u natuurlijk wel contact opnemen, wellicht kunnen wij u helpen met een huisstijl via één van onze partners. Vervolgens zullen wij uw huisstijl vertalen naar een ontwerp gebaseerd op het WordPress content management systeem. Dit is de onderliggende techniek waardoor u in de toekomst in staat om via een makkelijke manier uw eigen website te beheren als u daar voor kiest.

Heeft u een website nodig? Zoek niet verder!

WIJ MAKEN GRAAG VOOR U EEN SPETTERENDE WEBSITE WAARBIJ UW KLANTEN ZICH KUNNEN IDENTIFICEREN MET UW BEDRIJF.

Waarom kiezen voor ons?

  • Persoonlijke benadering
  • Eerlijke prijzen
  • Full-Service dienstverlening
  • Genoeg ervaring
  • Helder & Duidelijk
  • Goede afspraken
Web Design

Kosten

Zodra u bij ons een aanvraag indientdan ontvangt u van ons een offerte, daarbij specificeren wat wij allemaal voor u doen en u betaald daar een vast bedrag voor. Geen nacalculatie. Eventuele additionele producten die wij moeten aanschaffen om de door u gewenste functionaliteit te verkrijgen zullen we transparant vermelden met een uplift van 2%.

Waar plaatsen wij uw website?

Wij plaatsen uw website bij voorkeur op onze eigen servers, welke wij exploiteren onder de naam IPbytes.nl. Wij kunnen u voorzien van een passend pakket en domeinnaam. Ook kunnen wij diensten die u bij een andere partij heeft ondergebracht naar onze servers verhuizen, denkt u dan aan domeinnamen of websites.

Vanuit IPbytes.nl leveren wij ook zogenaamde SSL certificaten (het groene slotje in uw webbrowser) om uw site van een basisbeveiliging voorzien. Uiteraard kunnen wij ook hiervoor een prijsopgaaf doen.

Wij kunnen ook uw WordPress installatie onderhouden, daar rekenen we een vast bedrag per maand voor in de vorm van een strippenkaart met 12 strippen. U betaald dan vooraf en wij zorgen dat elke maand uw site netjes is voorzien van de laatste updates, zodat uw website altijd de laatste technieken kan gebruiken.

 

Wilt u dat wij nog meer doen, zoals ook het plaatsen van door u geschreven artikelen dan kan dat uiteraard ook. Neem dan even contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.