50+ medewerkers.

Mijn Profiel.

Je zit in het hogere segment van het MKB met 50+ medewerkers? Dan kunnen wij het werkplekbeheer prima verzorgen. Onze servicedesk staat je terzijde en naar behoefte kunnen we ook dagdelen op locatie inplannen. Zo heb je altijd ondersteuning als je het nodig hebt.

Als je kiest voor werkplekbeheer dan betaal je een vast bedrag per maand per werkplek ongeacht hoe vaak je belt. We ondersteunen je ook als je geen werkplekbeheer afneemt alleen zullen we dan op basis van ingezette uren factureren á uurtarief. De keus is aan jou.

Als je interesse hebt dan stellen we samen het pakket van modules samen. De modules die wij bieden kun je hiernaast vinden. Hoe meer werkplekken hoe gunstiger de prijsstelling zal worden. Daar zit het verschil met de andere pakketten.

50+ medewerkers? Klik dan hier

  • Office 365 Business Premium

  • Volledige & veilige backup van je data

  • Telefonie in de cloud

  • Pro-actief beheer

  • Beheer van het netwerk

Kleine lettertjes.

Werkzaamheden die niet onder de standaard dienstverlening plaatsvinden zullen we aangeven en deze zullen op projectbasis of op nacalculatie worden uitgevoerd.

Je kunt bij ons per maand opzeggen, wél met een maand opzegtermijn. Als je een (meer)jaarcontract afsluit dan kunnen we wel prijsafspraken maken, dus dat levert voordeel op.

Geinteresseerd in werkplekbeheer?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.