15-50 medewerkers.

Mijn Profiel.

Je hebt een bedrijf met 15 tot 50 medewerkers en je wilt wel de dag dagelijkse behoefte invullen voor IT ondersteuning? Maak gebruik van ons werkplekbeheer abonnement en je hoeft geen IT medewerker in dienst te nemen maar je kan volledig terug vallen op ons. Zo heb je altijd ondersteuning als je het nodig hebt.

Als je kiest voor werkplekbeheer dan betaal je een vast bedrag per maand per werkplek ongeacht hoe vaak je belt. We ondersteunen je ook als je geen werkplekbeheer afneemt alleen zullen we dan op basis van ingezette uren factureren á uurtarief. De keus is aan jou.

Eventueel kan je er ook voor kiezen om een medewerker van ons een dagdeel per week op locatie te laten komen voor directe ondersteuning. Als je interesse hebt dan stellen we samen het pakket van modules samen. De modules die wij bieden kun je hiernaast vinden.

  • Office 365 Business Premium

  • Volledige & veilige backup van je data

  • Telefonie in de cloud

  • Pro-actief beheer

  • Beheer van het netwerk

Kleine lettertjes.

Werkzaamheden die niet onder de standaard dienstverlening plaatsvinden zullen we aangeven en deze zullen op projectbasis of op nacalculatie worden uitgevoerd.

Je kunt bij ons per maand opzeggen, wél met een maand opzegtermijn. Als je een (meer)jaarcontract afsluit dan kunnen we wel prijsafspraken maken, dus dat levert voordeel op.

Geinteresseerd in werkplekbeheer?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.