1-15 Medewerkers.

Mijn Profiel.

Je hebt een bedrijf met 1 tot 15 medewerkers en bent op zoek naar een IT partner die in staat is om je omgeving efficient te beheren tegen acceptabele kosten. Je hoeft geen IT medewerker in dienst te nemen maar je kan volledig terug vallen op ons. Zo heb je altijd ondersteuning als je het nodig hebt.

Als je kiest voor werkplekbeheer dan betaal je een vast bedrag per maand per werkplek ongeacht hoe vaak je belt. We ondersteunen je ook als je geen werkplekbeheer afneemt alleen zullen we dan op basis van ingezette uren factureren á uurtarief. De keus is aan jou.

Als je interesse hebt dan stellen we samen het pakket van modules samen. De modules die wij bieden kun je hiernaast vinden.

15 tot 50 medewerkers? Klik dan hier

  • Office 365 Business Premium

  • Volledige & veilige backup van je data

  • Telefonie in de cloud

  • Pro-actief beheer

  • Beheer van het netwerk

Kleine lettertjes.

Werkzaamheden die niet onder de standaard dienstverlening plaatsvinden zullen we aangeven en deze zullen op projectbasis of op nacalculatie worden uitgevoerd.

Je kunt bij ons per maand opzeggen, wél met een maand opzegtermijn. Als je een (meer)jaarcontract afsluit dan kunnen we wel prijsafspraken maken, dus dat levert voordeel op.

Contact.

Geinteresseerd in het werkplekbeheer concept en wil je meteen een afspraak maken? Dat kan, je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen zoals je hiernaast kunt zien of gebruik onze contact pagina om een bericht te sturen. Als wij je uiteindelijk niet kunnen helpen gaan we wel ons uiterste best doen om een geschikte partner voor je te vinden.

ONS ADRES
Pijnboomdreef 18
3137BZ Vlaardingen

+3185 068 5573
info@secudyn.nl

OPENINGSTIJDEN
Ma-Vr: 8:30-17:30
Za: gesloten
Zo: gesloten

Geinteresseerd in werkplekbeheer?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.