Secure Dynamic kan u veel werk uit handen nemen, wij beweren dan ook dat wij een all-round ICT dienstverlener zijn voor het midden- & kleinbedrijf. Wij leveren u materialen en de mankracht voor het inrichten van uw omgeving. Vervolgens kunnen wij uw omgeving volledig beheren. Daarvoor maken wij afspraken met u over wat wij wel en niet kunnen ondersteunen. U kunt ook altijd kiezen om zelf het beheer uit te voeren indien u de juiste kennis in huis hebt.

Wij zijn echter wel een tikkeltje eigenwijs, dus als wij denken dat het effici├źnter kan, dan zullen wij u dat ook melden. Mocht blijken dat wij uw omgeving niet kunnen beheren vanwege specifieke software applicaties of iets dergelijks zijn dan kunnen wij u wellicht wel aan de juiste partner helpen. Daag ons gerust uit.

  • Netwerk infrastructuur
  • Server infrastructuur
  • Hosting & domeinnamen
  • Cloud compute & opslag
  • Hybride Omgeving
  • Werkplekbeheer
  • Office365 omgeving
  • VoIP
Niet voor niets is Secure Dynamic een all-round ICT dienstverlener. Wij bedenken, ontwerpen en beheren uw omgeving graag!

Met welke technologie werken wij?

 

Microsoft Server X

Het beheer van uw Windows omgeving? Dat kunnen wij verzorgen en wij nemen u daarbij de zorg volledig uit handen. Onze specialisten zitten voor u klaar.

Cisco iOS & Meraki

Mogen wij uw draadloze netwerk volledig bouwen waarbij wij ook al het beheer voor u op afstand kunnen uitvoeren. Met Cisco Meraki ben u uitermate flexibel.

Microsoft Azure

U kiest ervoor om uw omgeving volledig ‘in the cloud’ vorm te geven? Met Secure Dynamic kiest u voor een innovatieve partij, wij zien een hybride mix als ideaal.

Amazon AWS

Ook een mixed omgeving waarbij AWS een rol speelt kunnen wij ook voor u faciliteren, wellicht wilt u alleen AWS gebruiken voor uw publieke cloud uit kostenoverweging?

Office 365

Gebruikt u slechts Office 365 maar wilt u geen beheer hierover uitvoeren? Dan kunnen wij u als partner ter zijde staan in alle beheertaken.

Ubiquity

Deze netwerkinfrastructuur is een ideale keus voor het MKB, betrouwbaar en een goede prijs. Bovendien ideaal om van afstand te beheren,

CentOS X.x

Wij leveren diverse webdiensten onder de naam IPbytes op basis van ons CentOS platform. Daarbij beheren wij uw hostingomgeving en eventueel bijbehorende domeinnamen.

Synology Hardware

Voor primaire opslag kiezen wij in het geval van het MKB vaak voor een Synology oplossing al dan niet aangevuld met HP Server. Betaalbare maar betrouwbare storage!